Portobello die grote reuzen champignons ,die zijn lekker om te vullen ,als voorafje als hapje bij de lunch,
voor `s avonds bij de buis...erg lekker en ook dit gerecht is vlug klaar en makkelijk
heerlijk ovenhapje
Voor 2 pers.
2 portobello`s
2 tenen knoflook
1 sjalot
1 onsje gehakt
2 geitenkaasjes
handje gehakte walnoten
geraspte kaas
3 smaaktomaatjes kleingesneden
paprikapoeder ,
peper,
Ras el hanout
Basilicum
olijfolie
Oven voorverwarmen 200 graden
Ovenschaal even olijfolie in doen en de schoon geboende Portobello`s even met deze olijfolie inwrijven
Steeltjes van de paddestoelen afhalen
ui en knoflook fijn snijden en bakken in de olijfolie
Gehakt er bij even bruin rul bakken
kleingesneden steeltjes erbij ,goed kruiden
De gehakte walnoten nog even mee laten bakken en de tomaatjes erbij
We gaan de paddestoelen vullen met het gehaktmengsel
naar smaak geitenkaas erover en dan de geraspte kaas
Nog wat olijfolie er over sprenkelen tegen het verbranden
En dan de oven in voor 25 min. tot half uur...even opletten dat de kaas gesmoten is
En dan lekker eten ; bij de lunch at ik het met sla.....heerlijk!!
Eet smakelijk
kom er gezellig bij op mijn groeps.F.B. even aanmelden ...altijd goed