Nieuwe KHA recepten komen op een nieuwe site .;https://koolhydraatbeperktafvallenzoutarm.jouwweb.nl/


Lekker knapperig kippenboutje gaat er altijd wel in goed gekruid knapperig van buiten en mals van binnen.

Dan moet je dit recept eens proberen..smaakt overal bij.

Bij een groenteschotel als briam..bij pasta en rijstgerechten

 

voor 2 pers. 

 

1 pond kippenbouten of kipdelen

1 lepel zoutarme mosterd

1 lepel citroensap 

2 lepels olijfolie

2 tenen knoflook

rode ui

half kopje warm water

1 theelepel mosterdzaad

zwarte peper uit de molen

thym

half blokje zoutarme kippenbouillontablet verkruimeld

 



Oven voorverwarmen op 200 graden

knoflook fijn snijden

ui grof snijden

Alle ingrediénten bij elkaar doen en goed doorkloppen of roeren

Kip delen in de ovenschaal en schud het marinade mengsel over de kip

plaats de schaal voor een uur in de oven

Halverwege de tijd de kip even omdraaien





Maak jouw eigen website met JouwWeb