Voor de zaterdag een lekkere rode paprika gevuld met rundergehakt er bovenop lekker geitenkaas ,mjammie
Tomatensaus waar ze in staan
Lekker volledige maaltijd met tomatensla en een Turks brood
Voor 2 pers.
2 rode paprika`s
250 gr rundergehakt
3 tenen knoflook
klein uitje
rood pepertje
paar champignons
peterselie
Marokkaanse kruiden ,paprika poeder ,peper
stukje geitenkaas
wat geraspte Parmezaanse kaas
Voor de saus
klein blikje tomatenpuree
glas rode wijn
wat knoflook en ui
Oven voorverwarmen op 200 graden
Eerst maken we een tomatensaus een hele eenvoudige, ook maar een
beetje het is voor op de bodem van de ovenschotel
Even in de wok ui knoflook aanfruiten
flinke lepel tomatenpuree erbij
half glaasje water en de wijn erbij
peper en Italiaanse kruiden.
na 5 min pruttelen in de ovenschaal doen.
Van de paprika`s snijden we de kapjes af en verwijderen de zaadjes
en zetten het in de tomatensaus.
In de wok olijfolie en fruiten er ui ,knoflook met het Spaanse pepertje in
In de andere helft van de wok bakken we het rundergehakt met peper paprikapoeder en Marokkaanse kruiden.
Als het gehakt rul gebakken is, champignons in kleine stukjes gesneden erbij
en alles even laten bakken 1 lepel tomatenpuree erbij. Op het laatst verse peterselie
alles goed mengen en we gaan paprika`s vullen
er bovenop wat geraspte kaas en een stukje geitenkaas
Aluminiumfolie afdekken en de oven in (Anders word het te vlug zwart en droogt het uit)
na 20 min halen we de alu. folie weg en laten het nog 10min na bakken Dan leggen we ook de kapjes van de paprika`s in de oven
30 min in de oven totaal
Lekker met salade en Turks brood en de tomatensaus is lekker op het gehakt
Maak jouw eigen website met JouwWeb