Bladerdeeghapjes altijd lekker als er een feestje is met de feestdagen
het is lekker het vult ook goed en je kunt er mee variëren met wat je zelf lekker vind
Ik ben zelf ook een liefhebber met spinazie als vulling
Neem een muffinvorm die je invet
3 velletjes bladerdeeg
peer
walnoten
geitenkaas
honing
kruiden ;herbes de provance
ei
Wil je hapjes maken met spinazie, die moet van tevoren gewokt worden met wat sambal en een uitje
Oven voorverwarmen 200 graden
Bladerdeeg laten ontdooien je kun ze in 2 snijden of rondjes met een glas uitsnijden
overblijfselen uitrollen met de deegroller
In elk vakje van je muffinvorm bladerdeeg neerleggen
Een stukje geitenkaas erin ,stukje peer en wat honing de provincaalse kruiden en erbovenop een walnoot
Ik neem een groter bakje voor de spinazievulling waar ik wat geitenkaas op doe (ook lekker als lunch)
daarna alles een beetje bestrijken met eigeel
Bakjes allemaal gevuld ???
Zet ze in de oven voor ongeveer 15 minuten ....even laten afkoelen en leg de hapjes op een mooi bord
Hoe kun je ze nog meer lekkere bladerdeeghapjes maken;
denk aan mozzarella met een cherytomaatje
brie met cranberries
brie met appel en pecannoten
Allemaal lekker.
Ze zijn op deze manier zoutarm