Home; zoutarme recepten » baksels » Bladerdeeghapjes

Bladerdeeghapjes altijd lekker als er een feestje is met de feestdagen 

het is lekker het vult ook goed en je kunt er mee variëren met wat je zelf lekker vind

Ik ben zelf ook een liefhebber met spinazie als vulling

Neem een muffinvorm die je invet

3 velletjes bladerdeeg

peer 

walnoten

geitenkaas

honing

kruiden ;herbes de provance

ei

Wil je hapjes maken met spinazie, die moet  van tevoren gewokt worden met wat sambal en een uitje

 

Oven voorverwarmen 200 graden

Bladerdeeg laten ontdooien  je kun ze in 2 snijden of rondjes met een glas uitsnijden

overblijfselen uitrollen met de deegroller 

In elk vakje van je muffinvorm  bladerdeeg neerleggen

Een stukje geitenkaas erin ,stukje peer en wat honing   de provincaalse kruiden en erbovenop een walnoot

Ik neem een groter bakje voor de spinazievulling  waar ik wat geitenkaas op doe (ook lekker als lunch)

 daarna alles een beetje bestrijken met eigeel 

Bakjes allemaal gevuld ???

Zet ze in de oven voor ongeveer 15 minuten ....even laten afkoelen en leg de hapjes op een mooi bord






Hoe kun je ze nog meer lekkere bladerdeeghapjes  maken;

denk aan mozzarella met een cherytomaatje

brie met  cranberries

brie met appel en pecannoten

Allemaal lekker.

Ze zijn op deze manier zoutarm