Gisteren had ik een lekkere Bolognese saus gemaakt en er was nog wat over,zonde om weg te gooien toch .
In de diepvries liggen nog wat deelblokjes spinazie,geitenkaas in de ijskast...daar moet je toch wat mee kunnen doen ,mijn laatste pecannoten zal ik opmaken.
Gaat lukken hoor lekker lunchhapje gaat dit worden
We gaan de oven voorverwarmen op 180 graden
1 klein uitje
1 grote teen knoflook
6 deelblokjes spinazie
klein scheutje room
peper uit de molen
paar pecan noten
klein rond geitenkaasje
olijfolie
en restant Bolognese saus ...of ander restje of alleen de spinazie met geitenkaas.
Met spinazie kun je alle kanten op
Uitje met knoflook even glazig bakken in olijfolie ,spinazie erbij even doorwarmen peper en scheutje room erbij.
op het laatst de pecanoten verkruimeld
In een kom eerst de bolognese saus
Spinazie erboven
en de geitenkaas in brokjes erbovenop
20 min in de oven op 180 graden...campingoven op 200 graden
daarna lekker opeten ,
het beetje zoetige pittige van de Bolognesesaus is een goede combinatie met
de spinazie en geitenkaas...was smullen ,jammer dat het zo weinig was...