We gaan beginnen voor 2 personen
halve courgette
halve gele paprika
halve stronk broccoli
2 uien
3 tenen knoflook
200 gram rode krielaardappeltjes
geraspte kaas
peper
paprikapoeder
chilipoeder of chimichurrikruiden
Italiaanse gedroogde kruiden
Olijfolie
munt of peterselie
optioneel ...ik had geitenkaas die bijna op de datum was, die er ook overheen verkruimeld
Oven voorverwarmen op 200 graden ,haal gelijk de ovenplaat eruit,anders word hij te heet
op de ovenplaat bakpapier leggen
Courgette in plakken snijden aardappeltjes ook in niet te kleine blokjes snijden
(heb je gewone aardappelen ,laat ze even 5 minuten koken anders krijg je het niet gaar in de oven)
De rest van de groente snijden knoflook heel fijn snipperen.
Alles op de plaat verdelen kruiden met peper, paprikapoeder chilipoeder of
chimichurrikruiden (vrij scherp)
Italiaanse gedroogde kruiden
geraspte kaas erover en ook geitenkaas als je het in huis heb
Flink sprenkelen met de olijfolie ,groente mag niet verbranden.
half uur de oven in
Na een kwartier een beetje omscheppen en als het nodig is nog wat olijfolie erover sprenkelen
Nog een kwartiertje bakken en even prikken of de groente en aardappelen gaar zijn
Dan kan de plaat uit de oven nog wat munt of peterselie erover en het mag op de borden
Lekker bordje gegrilde groente met aardappelen