Zin in een stukje vis vandaag???
sausje van lekkere ingrediënten ,op een bedje (zo noemt men dat) van courgette en tomaat En het smaakte verrassend lekker
Het is soms afwachten als je iets voor het eerst maakt of het daadwerkelijk lekker is
Het is best een spannende combi maar oke ,waarom niet
2personen
250 gram kabeljauwfilet
3 eetlepels zoutarme ketjap
2 eetlepels zoutarme mosterd
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel gembersiroop
2 tenen knoflook heel fijn gesneden
Dit meng je allemaal door elkaar, proef maar het is lekker
Oven voorverwarmen op 200 graden
Over de kabeljauw nog wat citroensap sprenkelen en zwarte peper over strooien
ovenschaal invetten met olijfolie
halve courgette in plakken in de schaal ook wat peper overheen
Tomaat erop wat olijfolie erover sprenkelen
Vis er bovenop
het ketjap-mosterd mengsel eroverheen en dan kan het voor een minuut of 20 a 25 de oven in
en dan lekker smullen ,wij aten het met worteltjes en peultjes