Zalmsalade die maak ik vaak als we een bijzonder avondje hebben oudejaars avond of de avond voor kerst,lekker met hardgekookte eieren en andere vissoorten
Een visavondje
Een dag van te voren maken alles is goed ingetrokken en de feestavond hoef je niet zoveel meer te doen.Het is ook lekker op een warme zomerdag.
Groot blik zalm
een paar gekookte aardappelen
paar augurken Kesbeke (zoutarm)fijn gesneden
paar hardgekookte eieren
rode ui of sjalotjes
zwarte peper
citroensap,
olijfolie ,
flinke lepel mayonaise.
slasaus
rode wijnazijn of gewone azijn ,
peper
dille
verse peterselie en een paar lepels vers gesneden bieslook,
Voor de afwisseling is een klein blikje Mexicaanse groenten erdoor heen erg lekker
Zalm goed uitlaten lekken en harde stukjes graat verwijderen
Alles kleinsnijden en bij elkaar omscheppen.
eitje erdoor
Sla op een bord de salade erop
en gehalveerde eieren bovenop
Wat peterselie erover strooien...En klaar is je salade.