De kleinkinderen komen,niet veel in huis ,maar nog net genoeg om wat lekkers te maken
en kleine cupcakes altijd lekker...ze zijn zo gemaakt dus vlug klaar
En Home made altijd lekker
ik heb kokosmeel en amandelmeel bij elkaar gedaan ,cupcakes van alleen kokosmeel
vind ik zelf niet zo lekker
voor 6 cupcakes;
3 eieren
2 lepels amandelmeel
40 gram kokosmeel
40 gram roomboter
1/2 lepel vanille extract
1 theelepel backing soda
theelepel koeken speculaaskruiden
100 gram honing
kneep uit een citroen
klein handje bevroren blauwe bessen
Oven voorverwarmen op 180 ° Celcius
Zet je muffinbak klaar en de papieren cups erin
2 schalen en de staafmixer en zeef
Roomboter smelten in magnetron of in een pannetje
Nu kunnen we verder
Kokosmeel met amandelmeel door de zeef in een schaal
backing soda en de koekkruiden even mengen met elkaar
In de andere schaal de roomboter ,eieren, het vanille extract en honing met elkaar mengen met de staafmixer
Meng nu alles met elkaar ,dat kan met een lepel
En dan kan het mengsel in de cupcakesvormpjes
Alles in de vormpjes doe in elke cup een paar bevroren bessen
Nu de oven in voor 20 minuten
na 20 min even met een satè prikker in het midden van de cupcake prikken zit er niks vastgeplakt dan zijn ze gaar
Na de 20 minuten oven uit en deur op een kier en laat ze nog 10 minuten staan zakken ze niet zo in
Ik vind ze nu het lekkerst met wat slagroom
En ze zijn goedgekeurd door iedereen!!