Dressings, als je ze koopt zit er veel zout in .Nu ik dit schrijf is het èèn dag voor kerst morgen een kerst gourmet waar ik voor het eerst zoutarm alles moet klaar maken voor 7 personen
Vlees en vis allemaal vers en niet in kant en klaar bakjes..veel snijwerk maar het is dan ook allemaal van goede kwaliteit.
ook salades vers en daar horen wel dressings bij.
Honing mosterd dressing ;
Flinke lepel honing
2 flinke lepels mosterd
4 a 5 lepels olijfolie
peper uit de molen
Alles goed door elkaar mengen
Honing citroen dressing
flinke lepel honing
sap van een halve citroen
3 lepels olijfolie
dille en peper uit de molen
Alles weer goed door elkaar mengen
Dressing met gestampte pijnboompitten en Balsamicoazijn
3 lepels ongeveer 1 hand pijnboompitten fijn stampen
oregano
olijfolie 3 lepels
3 lepels balsamico azijn
klein teentje knoflook
peterselie
peper uit de molen
Alles weer door elkaar mengen
Dressing die ook goed te gebruiken is voor bij vis
1 uitgeperste sinaasappel
1 halve uitgeperste citroen
2 lepels olijfolie
3 lepels mayonaise
zoutarme tomatenketchup,flinke kneep uit de tube
gemengde peper uit de molen
1 teen knoflook heel fijn gesneden
halve theelepel dille en flink bieslook
scheutje rum
ook weer door elkaar en je heb een heerlijk dressing ook voor over je salade met vis
of gebakken vis
van l naar r; dressing met gestampte pijnboompitten ,honing mosterdsaus ,honing citroen dressings
sinaasappel citroen en de rest dressing