Heerlijk groente uit de oven kruiden erover olijfolie
en de oven doet de rest.
Broodjes doe ik ook nog in de oven erbij
Tartaartje bak ik apart
voor 2 personen
1 aubergine
1 courgette
1 paprika
1 ui
2 tenen knoflook
peper
chili poeder naar smaak
theelepel knoflookpoeder
1 eetlepel Italiaanse gedroogde kruiden
halve eetlepel za-atar (kruiden Midden Oosten)
persillade of gedroogde peterselie
stuk fetakaas...zoutarm geitenkaas
olijfolie
Oven voorverwarmen 175 graden
Groente wassen en snijden
ovenschaal goed invetten met olijfolie
Kruiden bij elkaar mengen in een schaaltje
Groente in plakken snijden
knoflook heel fijn snijden
Dakpansgewijs de groente op elkaar leggen
De kruiden en knoflook erover uit strooien
blokjes fetakaas of geitenkaas en flink olijfolie eroverheen gieten
Totaal 25 minuten in de oven
Zilverfolie erover ,tegen het verbranden... voor een klein kwartiertje
Daarna folie eraf en nog een minuut of 10 garen en bruinen
Op de foto zie je broodjes erop liggen die kunnen gelijk meebakken
ik had nog een vlugge tsatziki gemaakt. en een lekker stukje vlees erbij.