Ik krijg morgen eters ,maar ik heb weinig tijd om iets klaar te maken
vlug kaar moet het zijn en veel voorbereidingen een dag van te voren
Hier heb ik voor gekozen;
Pasta in een saus van kipfilet met veel groenten en room en crème frache.
De saus ga ik klaarmaken ,morgen alleen de pasta nog koken
4 ons kipfilet in blokjes snijden
1 sjalot en 2 knoflooktenen
halve rode en halve gele paprika
kleine courgette
bakje kastanjechampignons
lente uitjes en peterselie
flinke lepel tomatenpuree
pakje 2oo ml room
paar lepels crème frache
peper, paprika en kerriepoeder,kipkruiden van Verstegen
kipfilet kruiden met peper kipkruiden natriumarm Verstegen en paprikapoeder
bakken in de olijfolie ,ondertussen knoflook en sjalot snipperen en meelaten bakken
paprika in blokjes snijden de champignons en de courgette in plakjes
allemaal mee laten bakken
kerrie en peper over strooien
laat 10 min. bakken ,tomatenpuree erbij
Goed doorroeren,lente uitjes klein gesneden toevoegen en 1 pakje room
Even laten inkoken
half bakje crème frache toevoegen
Ondertussen de pasta koken
Peterselie snijden en de Parmezaanse kaas raspen
Als de pasta gaar is of al dente afgieten en bij de kip-groente roomsaus toevoegen
pasta neemt dan gelijk de smaak van de saus aan
Peterselie erover strooien en de Parmezaanse kaas
Dit is een heel lekker gerecht