Voor 2 pers.
2 forellen
3 a 4 tenen knoflook
ui
1 courgette
1 puntpaprika
stuk of 10 zoete kleine tomaatjes
bosje peterselie en basilicum
olijfolie en een citroen
Ui en knoflook roerbakken in olijfolie ,courgette in plakken en ook de paprika en die roerbakken we even mee
Met peper en de verse kruiden
Oven voorverwarmen op 200graden
Ovenschaal doe er aluminium folie in schud er wat olijfolie in.
De Forellen in de schaal leggen en kruiden met peper citroensap
en kruidenboter in de buikholte
Citroensap er over sprenkelen
Gewokte groente erbij en dan de tomaatjes ...plukjes kruidenboter erover verdelen
Vouw het geheel dicht met de aluminiumfolie
Olijfolie over sprenkelen en de oven in voor een half uurtje..
.na 20 minuten bakken zonder aluminium folie over de vis en groente
Dan is het gerecht klaar ,wat verse kruiden erover strooien citroenplakje erbij
Heerlijk wij aten het met stokbrood
Maak jouw eigen website met JouwWeb