Om èèn of andere reden kwam het ervan dat ik een pannenkoek maakte van philadelphia roomkaas
Ik had wel eens gelezen van een pannenkoek van Monchou ,maar dat heb ik niet in huis maar wel
Philadelphiakaas
Ik ga het poberen kan mij het schelen.
Het is voor 1 grote pannenkoek
half bakje Philadelphia of andere zuivelspread
1 ei
olijfolie om te bakken
fruit om te beleggen en zoetstof om over te strooien
De zuivelspread en het ei met de mixer luchtig kloppen
Olijfolie in de koekenpan en het beslag in de koekenpan
Op niet te hoog vuur laten bakken ,
als het gaar en bruin word omdraaien...het gaat lastiger als bij een "normale"pannenkoek
Als de andere kant ook een mooi kleurtje heeft op het bord lekker wat fruit en zoetstof erover
Ik kon het niet geloven maar de smaak was heerlijk...Ik wilde er helemaal geen foto`s van maken ...
maar omdat het ze zo lekker was toch maar met de gsm een foto gemaakt. (na een paar happen )