Bananenbrood ,dit keer anders gemaakt ,2 keer hetzelfde recept neerzetten is niet zo leuk
nu half amandelmeel en bloem
en bosbessen erin ,ze zijn in de zomer volop te krijgen.
Ik had nog 100gr amandelmeel...dus er moest wel bloem bij
3 bananen ,liefst overrijp
4 eieren
100 gram amandelmeel
150 gram bloem
1 theelepel bakpoeder
1 zakje bak soda
2 lepels zoetstof
150 gram blauwe bessen
handje amandel schaafsel
Oven voorverwarmen op 175 graden
bakblik invetten of bakpapier erin
Droge stoffen afwegen en bij elkaar doen
eieren even alle 4 kloppen
bananen prakken
Langzaam eieren erbij doen en mixen met de staafmixer tot alles goed gemengd is
De droge stoffen erbij en met de staafmixer een mooie gladde massa van mixen
Bosbessen en door heen lepelen en het mengsel kan het bakblik in .
het amandelschaafsel er bovenop
En dan de oven in
45 minuten op 175 graden
Word het te bruin alufolie over het bakblik leggen
Na ongeveer 45 min. even met een sate prikker kijken of de koek gaar is
zit er vochtig beslag op is het nog niet gaar even terug de oven in
je kunt dit bananenbrood in plakjes invriezen