Rare titel natuurlijk maar het is echt zo vlug klaar ..als je eenmaal begint te bakken ...
neem even de tijd nog om knoflook en ui te hakken de courgette door de spirelli-snijder te halen..en dan gaat het vlug
Ik ben zo blij met deze spirellisnijder
voor 2 pers.
2 courgettes
1 kleine ui
4 tenen knoflook
handje cherry tomaatjes
puntpaprika
1 eetlepel gedroogde kruiden Versteegen
half theelepeltje chilivlokken
sap halve citroen
peterselie
half kopje kip of groente bouillon
hete saus paar druppels tabasco
of shiracha naar smaak...
4 lepels olijfolie
50gr roomboter
Zalm 2 stukken
viskruiden
Italiaans gedroogde kruiden
peper
knoflookpoeder
uienpoeder
roomboter
olijfolie
Groene pesto
Courgette wassen en de uiteinden er af snijden en door de spirellisnijder mooie pasta maken van groente
Knoflook en ui fijn snijden
vis kruiden
pannen op het vuur zetten met de olijfolie en roomboter
laat maar smelten
zalm in de pan
in de ander pan ui met knoflook even aanfruiten ,
paprika er bij de kruiden de bouillon ,citroensap en maak maar lekker pittig
Courgettinni in de pan op hoog vuur alles door elkaar scheppen
peterselie fijn snijden en tomaatjes bij de courgettini
Zalm is ook klaar die wil ik wat glazig van binnen
Op de zalm doe ik pesto
Schijfje citroen erbij ...smullen maar