Ik kies vandaag voor vis.
In mijn diepvries ligt nog tongfilet ,die ga ik lekker bakken met wat fruit en room.
lekker zachte kropsla erbij met mosterd honing-dressing
En gele rijst,deze komt uit een pakje ,maar ik doe er zelf nog kerrie en peper bij terwijl het kookt op het laatst wat peterselie en lente-uitjes...Geeft het toch flink smaak aan rijst waar we geen zout aan toevoegen.
Voor de vis hebben we nodig voor 2 pers.
3 ons tongfilet die we kruiden met kerrie en peper en zoutarme viskruiden
mandarijnen in partjes en een keer doorsnijden
gemberbolletjes en wat gembersap
1 banaan
slagroom.
roomboter om in te bakken.
Vis bakken in roomboter aan beide kanten bruin is vlug gaar dat word even doorwerken
zorg dat alles klaarstaat.
Banaan en grof gesneden gember over de tongfilet strooien
In een kom mandarijn met gembersiroop op je eigen smaak(Houd je niet van gember,neem dan ananas en ananassap) en 100 ml slagroom door elkaar roeren en over de tongfilet met banaan gieten ,even doorwarmen en klaar .Nog wat peterselie en lenteui erover.
We kunnen eten en smullen van dit heerlijke gerecht
Maak jouw eigen website met JouwWeb