Ik heb 2 Hollandse biefstukken ...de bedoeling was dat het bief met champignons en gebakken aardappelen zou worden .maar ik kwam er laat achter dat er geen aardappelen in huis waren
Dan maar kijken wat dan..genoeg voor een lekker Oosters maaltje te maken in de kast en koelkast
Ik had Paksoi die kun je lekker even wokken..rijst in huis
Het komt goed.
2 biefstukken
voor marinade ;
2 lepels sesamolie
2 lepels zoutarme ketjap
lepel citroensap
1 lepel honing
1 Spaanse peper of naar smaak sambal
Alles door elkaar mengen
Vlees in smalle reepjes snijden en een uurtje laten marineren
Op hoog vuur in de wok het vlees een paar minuten bakken
marinade bewaren en even opwarmen
Er hoeft geen olie meer bij dat zit al in de marinade.
Zorg dat de rest van je eten klaar is ,want het is zeer snel klaar
Wij aten het met nasi Paksoi even gewokt met pepertje knoflook en sjalot
erboven leggen we het vlees,marinade die opgewarmd is schenken we eroverheen
We hebben geen saus nodig verder wat sesamzaadjes en lente uitjes maken het gerecht af