Lekkere pan vol eten romig met karbonaadjes ,champignons ook de boontjes heb ik erbij gedaan zodat het ook de lekkere smaak van de saus zou aannemen
Het ruikt heerlijk naar de knoflook.
Wat hebben we nodig voor 2 personen;
2 karbonaadjes
250 gram champignons
250 gram spercieboontjes
4 grote tenen knoflook
150 ml room
half kopje kippenbouillon
peterselie
peper
2 lepels roomboter
olijfolie naar inzicht
vlees kruiden;
knoflookpoeder
peper
paprikapoeder
Vlees kruiden
boontjes schoonmaken en koken
knoflook heel fijn snijden
Vlees bakken in de olijfolie met boter
Om en om 5 minuten en dan de karbonaadjes uit de pan en warm houden
nog wat roomboter in de pan en de champignons bakken
op het laatst peper en de knoflook in de pan even mee laten bakken
bouillon erbij (geen bouillon half kopje heet water en een kwart z/a kippenbouillontablet erin)
Room erbij en even goed doorlaten koken tot het wat indikt
karbonaadjes in de pan en de boontjes erbij
laat alles goed doorwarmen
eventueel op het laatst wat peterselie erover strooien..
lekker romig maaltje uit èèn pan.