Veel soorten Gamba`s zijn er ,van klein tot supergroot.. en je vind het lekker of niet
Koop je gekookte gamba`s kun je ze koud eten of toch nog even na bakken.
Of je haalt de schaal eraf en bak ze dan ...gemarineerd of alleen met wat knoflook.je kunt er alle kanten mee op
Gamba`s ze zijn zo al heel lekker als je ze gekookt koopt,maar ik maak ze nog wat lekkerder.
1 pond gamba`s knip ik in bij de rug haal en haal het darmkanaal eruit
5 knoflook tenen heel fijn snijden
rood pepertjes (zaadjes eruit halen)
peterselie
citroen en olijfolie
We bakken de knoflook even aan in een flinke scheut olijfolie
rood pepertje klein gesneden erbij.
Garnalen in de pan bij het knoflook mengesel op hoog vuur even aanbakken ,
flink citroensap over sproeien en de peterselie erbij
Smullen maar met een stuk brood,je likt je vingers er bij af,en de schaal van de garnalen laat makkelijk los omdat ze zijn ingeknipt
Tomatensalade erbij....Eet smakelijk
Grande gamba`s ....supergroot ...deze zijn niet gekookt ,maar zijn gewoon al zo rood...en lekker bakken met veel knoflook in de olijfolie
als sausje erbij
olijfolie
citroensap
mespunt sambal
peterselie
knoflook.... alles door elkaar mengen ...dagje laten staan ...lekker hoor
superlekker deze gamba`s