voor 2 pers
1 stronk brocoli van een pond ong.
half bakje champignons
bakje oesterzwammen
zalmfilet...ik had voor wilde zalmfilet gekozen
1 ui
3 tenen knoflook
1 zoutarme groentebouillontablet
peterselie als het kan verse
heel klein scheutje room
peper uit de molen
stukje roomboter en olijfolie
Broccoli in roosjes snijden en in water koken tot het gaar is met een halve zoutarme bouillontablet
uitje en 2 knoflooktenen fijn snipperen
Roomboter in de koekenpan ui en knoflook glazig bakken
ondertussen champignons in plakjes snijden en bij het uimengsel in de pan
de grote oesterzwammen scheur ik..pas op het laatste moment mee laten bakken bij de champignons.
Laat deze eerst maar in 20 min gaar worden
ondertussen kruiden we de zalm met de peper uit de molen en zoutarme vis
kruiden ,en de andere tenen knoflook bak ik mee in de pan van de zalmfilet
Vlak voor de champignons klaar zijn gaan we de zalm bakken
olijfolie in de pan, knoflook glazig mee laten bakken en de zalm erin
lekker aan beide kanten bruin laten bakken.
Oesterzwammen bij de champignons de andere helft van de zoutarme bouillontablet erbij peper uit de molen erbij een klein scheutje room
peterselie er over strooien ..en als het goed is is alles gelijk klaar.
Dit gerecht past goed in een dieet om af te vallen .
Op je bordje eerst brocoli, de zalm en als laatste het paddestoelen mengsel bovenop.
Wie dat niet hoeft lekker met gebakken aardappeltjes ,of krieltjes uit de oven.
EET SMAKELIJK.