Een frisse zomerse lunchsalade met vis,of het nu vis is wat over is van de dag ervoor
of als je zelf vis gerookt heb .(ik heb wat gerookte forel bewaard)
Bewaar wat voor de volgende dag en maak er deze snelle salade van
Het kan ook altijd met een blikje vis tonijn b.v.
Voor 1 pers.
rucola (niet te zien ligt eronder)
halve appel
halve rode ui
stuk komkommer
radijsjes
50 a 75 gram vis
blaadjes munt
Dressing
1 lepel Griekse yoghurt
halve lepel mayonaise
kleine lepel mosterd (zoutarm)
1 eetlepel witte wijnazijn
2 lepels olijfolie
zwarte peper uit de molen
Roer alles door elkaar
Schik rucola in een kom
Er boven op dun gesneden rode ui
dun gesneden appel
dun gesneden komkommer
Het best kun je hier voor de mandoline gebruiken
plakjes radijs en de vis in stukjes
paar blaadjes munt erover verdelen
sausje erbij en je heb een lekkere lunchsalade