Lekkere gewone door de weekse maaltijd die vlug klaar is en ook nog gezond
Dit is mijn bordje met èèn stukje aardappel,de rest was voor mijn man...ik moet nog even doorzetten KHA..en dan ga ik wat meer van deze lekkere aardappeltjes eten
Oven voorverwarmen op 180 graden
Aardappeltjes in stukken snijden maar niet schillen ,dit keer heb ik ze 10 min.gekookt
worstjes inprikken en in ingevette ovenschaal leggen
aardappeltjes erom heen , 4 tenen knoflook even geplet met stevig mes,en een paar takken rozemarijn
die komen bij mij uit de tuin
flink schudden met olijfolie over de aardappeltjes en worstjes en dan de oven in ongeveer 40min. wel even omschudden tussendoor ,
10 min voor het einde doe ik er paprikapoeder op strooien
Ondertusen kun je groente klaarmaken
Wij aten dit keer een lekkere ijsbergsla ,sjalot ,komkommer,radijs en feta kaas, strooi er flink dille over
een knoflooksaus ook lekker voor bij de worstjes en aardappeltjes
na 40 minuten haal je de schaal uit de oven en even prikken in de aardappels of ze gaar zijn ,de braadworst is ook gaar.
EET SMAKELIJK