Voor 2 personen
2 courgettes (ik had een hele grote nog een halve kleine erbij gelegd)
200 gram rundergehakt
2 tenen knoflook
1 ui
1 bakje champignons
halve groene paprika
lente ui
1 bol mozzarella
olijfolie om te bakken
1 Spaanse peper (pitjes eruit )
peper
1 theelepel gerookte paprikapoeder
1 lepel Italiaanse gedroogde kruiden
Courgette uithollen met een lepel
ui en knoflook en Spaans pepertje fijn snijden en aan fruiten in de olijfolie
Gehakt erbij en rul mee baken ,als het mooi gekleurd is de
champignons ,paprika en rasp van uitgelepelde courgette erbij en mee laten bakken en de kruiden niet vergeten .
Op het laatste moment de gesneden lenteui erbij
Ondertussen de oven voorverwarmen op 180 graden
Ovenschaal invetten de uitgeholde courgette in de schaal
We gaan ze vullen met het gehakt mengsel.
Mozzarella scheuren en er over heen verdelen
Schaal voor een half uur de oven in
Wil je er nog wat bij ??
Kan altijd ..mijn man eet er gebakken aardappeltjes bij en ik heb aan anderhalve courgette meer als genoeg!