Weer eens wat anders ,gezond en nog zoutarm ook en  je kunt het met van alles beleggen

Mijn favoriet is als het nog een beetje warm is beleggen met roomkaas .

Cakevorm ;gebruik je een silliconen vorm  dan hoeft er geen bakpapier in. 

keukenmachine of staafmixer ,die ik gebruikte en ging heel goed.

anders gewoon met de spatel ,ben je iets langer bezig

 


250 gram pindakaas (zoutarm)

3 eieren

60 gram gesmoten roomboter (in magnetron of in een pannetje)

1 theelepel bakpoeder

1 kleine lepel  koek of speculaaskruiden

4 lepels Griekse yoghurt

handje pompoenpitten of sesamzaadjes 

Zoetstof naar smaak. Ik gebruik vloeibare van het kruidvat.. als het gebakken is proef je bijna niet dat het zoet is ..het beslag mag best zoet zijn

 

Oven voorverwarmen op 170 graden 

 



Alles bij elkaar en goed mengen of kloppen

Stort het daarna in je cakevorm

Handje noten pitten of zaadjes op strooien

Cakebvorm kan de oven in voor 45 minuten

Vind je het brood te donker worden leg er dan een velletje aluminium op