Ik ga deze makkelijke maaltijd maken die ook vlug klaar is die supergezond is en ook erg lekker
Zorg dat alles klaar staat in 20 minuten staat het op tafel
Zalm (op de huid) ga ik garen in de oven met wat smaaktomaatjes
Oven voorverwarmen 180 graden
olijfolie in de schaal daar de zalm en de tomaatjes in
zalm kruiden
peper uienpoeder
knoflookpoeder
insmeren met wat harissa (is scherp niet teveel)
schaal gaat 20 minuten de oven in
Ondertussen van courgette courgettine maken met de spirelli
die ga ik op het laatste moment even heet wokken in de olijfolie
Nu de Spinazie
Verse spinazie..lekker supergezond
Voor 1 persoon
250 gram gewassen spinazie
2 knoflooktenen
1 ui
1 flinke lepel roomkaas
peper
handje pijnboompitten
olijfolie
in een droge koekenpan de pijnboompitten even roosteren
olijfolie in de wok ,knoflook en ui heel fijn snijden
op hoog vuur knoflook en ui even aanbakken en de spinazie erbij doen goed doorroeren het slinkt vlug
Als de spinazie geslinkt is, de roomkaas erbij en goed doorroeren en de pijnboompitten erbij
Klaar is deze heerlijke groente
Even vlug de courgettini wokken in olijfolie
Zalm is ook gaar en klaar
We kunnen gaan eten