Nieuwe KHA recepten komen op een nieuwe site .;https://koolhydraatbeperktafvallenzoutarm.jouwweb.nl/

Ik heb weer eens zin in witlof ,ik vind het een lekkere groente zeker als het uit de oven komt met kaas

Kaas was op en had ik pas in de gaten toen de witlof al op stond ,dan maar een paar plakken brie, lees ik dat er minder zout in zit dan 48 + kaas

Ik kook de witlof altijd even van tevoren bijna gaar ,gaat ook maar even in de oven om de kaas te laten smelten

Ik hoor al mensen denken oei veel brie...maar ik eet deze hele schaal niet leeg ..Ik eet 2 stronkjes ..brie nog geen 25 gram  en humus net als boter gesmeerd en geen 100gram

Brie 2 plakjes  o.41 gr zout


1 pond witlof

paar plakjes brie

humus

peterselie

 peper uit de molen 

boter of olie  om ovenschaal in te vetten


Witlof ,schoonmaken harde achterkanten er af en wassen

koken tot bijna gaar is

ondertussen de kruiden bij elkaar mengen

Witlof goed uit laten lekker 

oven op 180 graden voorverwarmen

ovenschaal invetten de witlof in de ovenschaal 

Peper srooien

insmeren met een beetje Humus

Daar bovenop de Brie

 De oven in tot de Brie gaat smelten

We gaan lekker smullen van de witlof ,lekker met vlees een stoofpotje 

Superlekker




Brie portie 100 gram is 0,5 g natrium

 



Maak jouw eigen website met JouwWeb