Home; zoutarme recepten » KHA.deel 2 beperkt » Spinazie gewokt met zalm en pesto

Ik vind spinazie zo lekker en je kunt er zoveel van eten als je wilt 

Ik heb verse spinazie en dit keer zalm erbij 

 

voor 2 pers;

 

400 g Spinazie

pijnboompitjes

room

ui 

3 tenen knoflook

peper

pijnboompitjes

pesto

groene pesto    


Het is heel veel vlug klaar zorg dat alles klaar staat

 

Ui en knoflook fijn snijden boter in de wok en het even aan fruiten en dan gaan we hand voor hand de spinazie erbij doen tot het helemaal geslonken is een lepel pesto er bij en een klein scheutje room erbij en de pijnboompitjes peper erover strooien 

heel vlug klaar en zo lekker die spinazie.



Verse zalm  met huid is gelijk klaar met de spinazie bak ze dus gelijktijdig

Ik haal het altijd een half uur voor het bakken uit de koelkast

 

zalm kruiden met peper en viskruiden  en knoflookpoeder

Boter met olijfolie in de pan en even op hoog vuur aanbakken ook een keer omdraaien en terug op de huid leggen

vuur zachter en laten garen

Als het bijna klaar is een plak mozzarella erop en wat pesto...

We kunnen gaan eten het is klaar zalm lekker op de spinazie neerleggen

 

                                                                EET SMAKELIJK!!