Veel groente, lekkere kabeljauw, een heerlijke saus die ook van groente is gemaakt
en daarna doet de oven de rest
Hoe maakte ik hem;
3 ons kabeljauwfilet
halve courget
250 gr brocolli
1 rode puntpaprika
1 Spaanse peper
olijfolie
geraspte kaas
en de venkelsaus hieronder de link.....maak hem wat dunner als hier beschreven
Maak eerst de venkelsaus
Oven voor verwarmen op 200 graden
Olijfolie in de ovenschaal
Courgette in schijven snijden en in de schaal leggen
Broccoli wassen en in roosjes in de schaal leggen
De puntpaprika in repen snijden en ook in de schaal
Snijd de Spaanse peper in reepjes en strooi het erover heen
Leg de gespoelde en goed gedroogde vis boven op de groente peper uienpoeder en citroensap er boven uit knijpen
De saus schenken we er over heen
En dan wat geraspte kaas en de schaal kan de oven in voor een half uur.
Na een half uur is alles gaar er ligt een mooi kaaskorstje over de vis en groente en we gaan lekker eten
Ik heb ook nog een beetje veldsla erbij...ik kom wel aan een pond groente per dag
EET SMAKELIJK