Home; zoutarme recepten » KHA.deel 2 beperkt » Ovenschotel kabeljauw met groente en venkelsaus

Veel groente, lekkere kabeljauw, een heerlijke saus die ook van groente is gemaakt

en daarna doet de oven de rest 



Hoe maakte ik hem;

 

3 ons kabeljauwfilet

halve courget

250 gr brocolli

1 rode puntpaprika

1 Spaanse peper

olijfolie

geraspte kaas 

en de venkelsaus  hieronder de link.....maak hem wat dunner als hier beschreven


Maak eerst de venkelsaus

 

Oven voor verwarmen op 200 graden

Olijfolie in de ovenschaal

Courgette in schijven snijden en in de schaal leggen

Broccoli wassen en in roosjes in de schaal leggen

De puntpaprika in repen snijden en ook in de schaal

Snijd de Spaanse peper in reepjes en strooi het erover heen

Leg de gespoelde en goed gedroogde vis boven op de groente  peper uienpoeder en citroensap er boven uit knijpen

De saus schenken we er over heen 

En dan wat geraspte kaas en de schaal kan de oven in voor een half uur.




Na een half uur is alles gaar er ligt een mooi kaaskorstje over de vis en groente en we gaan lekker eten

Ik heb ook nog een beetje veldsla erbij...ik kom wel aan een pond groente per dag

 

EET SMAKELIJK