Ik vind het heerlijk spinazie warm of koud ..maar als het buiten koud is gaat mijn voorkeur

naar warme spinazie,als lunch.

en het is natuurlijk zo klaar;

 

Ui 

knoflook 

200 gramspinazie

2 rondjes geitenkaas

chilisnippers

paprika

aromat

dessertlepeltje crème frache

rosbief 

olijfolie

1 warm gekookt halfzacht eitje

 

eieren opzetten

 

Ui en knoflook  klein snijden  en bakken in de wok paprika erbij  met olijfolie

elke keer een handje spinazie erbij doen tot het wat slinkt

alles goed door roeren wat crème frache erdoorheen scheppen

en klaar is de spinazie

 de spinazie .de geitenkaas erboven verbrokkelen 

eitje pellen en erbovenop leggen 

rijkelijk bestrooien met chilivlokken en wat aromat.

Te heet; neem gewone peper met wat paprikapoeder

en een paar plakjes rosbief erbij ook lekker

 

Eet smakelijk van je warme spinazie die toch wel heel vlug klaar is