Muffins met groente en ei nog niet gemaakt deze kha ronde ..Ik heb nog wat pompoensoep
voor de lunch maar ik wil er nog wat eiwit bij vandaag
Dat worden muffins met champignons ,spinazie en paprika
Ze zijn heerlijk ,ik maak er een paar extra voor de volgende dag ,mijn man vind ze ook lekker
die mag mee eten
Neem een silliconen muffinvorm je kunt de eimuffins er dan goed en makkelijk uitdrukken
Ui en knoflook fijn snijden en aanfruiten in de olijfolie
Champignons in reepjes snijden en erbij doen dan de puntpaprika in ringen erbij
alles even gaar laten worden op het laatst de spinazie erbij en even meewokken tot het geslonken is kruiden erover .
muffinvorm invetten
Vul voor 1/3 met groente anders past het ei niet erop
dan voorzichtig de eieren erboven breken
nog wat geraspte kaas erover
De muffinvorm kan de oven in
als het ei gestold is na ongeveer 10 a 15 minuten
de temperatuur van de oven uit en de deur op een kier
Laat het zo voor 5 minuten staan dan de muffinvorm eruit ..het zakt dan niet meer in elkaar.
Even af laten koelen en dan kun je ze voorzichtig uit de muffinvorm drukken
Ze blijven lang warm en heb je een lekker warm lunchhapje
je kunt ze goed een dag bewaren in de koelkast