Ket is koud en het regent en dan wil ik wat warms als lunch,nee een salde heb ik geen zin in

Portobello`s gevuld met ei daar heb ik wel zin in

Zoveel vulling heb je niet nodig het is maar een kleine holte waar wat in past ..

We gaan het lekker maken

2 Portobello`s

1 sjalot

2 teentjes knoflook

roomkaas

2 dikke walnoten

cherrietomaat

2 eieren

handje geraspte kaas

peterselie

lenteui

chilipoeder

z/a aromat

                                                                                                              olijfolie


Oven voorverwarmen 200 graden

ui knoflook steeltje van de portobello klein snijden bakken in olijfolie

Ovenschaal invetten of tegen vastplakken alufolie en daar wat olijfolie op

Doe de  roomkaas in de pan bij de ui,knoflook

 de peterselie erbij en de lenteui

In de Portobello doe je de gesneden snoeptomaatje en de walnoten verkuimeld  op de bodem

peper erover

en dan  het roomuimengsel er bovenop

 

Eitje er voorzichtig bovenop breken 

kaas er over strooien en voor 15 minuten tot 20 minuten de oven in 

het ei moet gaar zijn ...maar lekker is het wel als het eigeel nog zacht is als je er in snijd

En dat waren ze ...heerlijk lunchgerecht