Ik vind het lekker om wat warms bij de lunch te hebben

Van de week weer Hollandse geitenkaas gekocht in die rolletjes,

altijd weer even wennen als je de Franse gewend bent ,die smelten beter en lopen zo lekker uit

Maar  je kunt het niet zo lang goed houden dus nu over op de Hollandse geitenkaas

 


 

 

Oven voorverwarmen op 200 graden

Ik neem 1 plak ham..kun je roepen er zit zout in ...ja  dat klopt maar het komt overeen met 2 boterhammen en ik eet geen brood  dus kun je rustig 1 plak ham eten.

Voor 1 persoon

 

 

Dus 1 plak ham

2 rondjes geitenkaas

paar plakjes courgette

kruiden  peper

Italiaanse gedroogde kruiden

klein beetje geraspte kaas

1 ei


Ik neem een siliconenvorm

past precies 1 plak ham in

doe er 2 rondjes geitenkaas in  wat kruiden en courgetteplakjes wat geraspte kaas er over 

en voorzichtig een ei erover 

peper en de Italiaanse

gedroogde kruiden over 

In de oven voor ongeveer een kwartier,ligt een beetje aan de grote van je ei ,ei moet gaar zijn 

controleer daar op.

lekker met wat sla en tomaat  ,beetje balsamico crème erover en olijfolie en peper

Kaas is net een beetje gesmolten