Ik vind het lekker om wat warms bij de lunch te hebben
Van de week weer Hollandse geitenkaas gekocht in die rolletjes,
altijd weer even wennen als je de Franse gewend bent ,die smelten beter en lopen zo lekker uit
Maar je kunt het niet zo lang goed houden dus nu over op de Hollandse geitenkaas
Oven voorverwarmen op 200 graden
Ik neem 1 plak ham..kun je roepen er zit zout in ...ja dat klopt maar het komt overeen met 2 boterhammen en ik eet geen brood dus kun je rustig 1 plak ham eten.
Voor 1 persoon
Dus 1 plak ham
2 rondjes geitenkaas
paar plakjes courgette
kruiden peper
Italiaanse gedroogde kruiden
klein beetje geraspte kaas
1 ei
Ik neem een siliconenvorm
past precies 1 plak ham in
doe er 2 rondjes geitenkaas in wat kruiden en courgetteplakjes wat geraspte kaas er over
en voorzichtig een ei erover
peper en de Italiaanse
gedroogde kruiden over
In de oven voor ongeveer een kwartier,ligt een beetje aan de grote van je ei ,ei moet gaar zijn
controleer daar op.
lekker met wat sla en tomaat ,beetje balsamico crème erover en olijfolie en peper
Kaas is net een beetje gesmolten