Home; zoutarme recepten » KHA.deel 2 beperkt » Koolrabi uit de oven met geitenkaas

Ik zag van de week koolrabi in de winkel liggen en het was 2 halen 1 betalen,

al heel lang niet meer gegeten ,het werd weer eens tijd om iets te doen met deze groente

En dat was vandaag de laatste dag van week 2  KHB eten

 1 koolrabi

paar plakjes geitenkaas

1 dl melk

peterselie

peper

nootmuskaat

koolrabi harde onder en bovenkant verwijderen

dunne plakken snijden en een klein kwartiertje koken

Melk met wat geitenkaas door elkaar mengen en even warm maken en de kruiden erbij

oven voorverwarmen op 200 graden 

Ovenschaal invetten

als de koolrabi plakken bijna gaar zijn afgieten en in de ovenschaal

melk met geitenkaas erover gieten

 nog wat losse geitenkaas er boven verkruimelen en bestrooien met nootmuskaat

en de oven in tot de plakken koolrabi gaar zijn en de kaas wat verkleurd is

lekker met vlees , ik had een runderbraadworst erbij