Home; zoutarme recepten » KHA.deel 2 beperkt » knoflook room-champignon-karbonaadjes

Lekkere  pan vol eten  romig met karbonaadjes ,champignons ook de boontjes heb ik erbij gedaan zodat het ook de lekkere smaak van de saus zou aannemen

Het ruikt heerlijk naar de knoflook.

 

 

Wat hebben we nodig voor 2 personen;

 

 2 karbonaadjes

250 gram champignons

250 gram spercieboontjes

4 grote tenen knoflook

150 ml room

half kopje kippenbouillon

peterselie

peper

 2 lepels roomboter 

olijfolie naar inzicht

 

vlees kruiden;

 

knoflookpoeder

peper

 paprikapoeder

 


Vlees kruiden 

boontjes schoonmaken en koken

knoflook heel fijn snijden

 

Vlees  bakken  in de olijfolie met boter

Om en om 5 minuten en dan de karbonaadjes uit de pan en warm houden

nog wat roomboter in de pan en de champignons bakken

op het laatst peper en de knoflook in de pan even mee laten bakken

bouillon erbij (geen bouillon half kopje heet water en een kwart z/a kippenbouillontablet erin)

Room erbij en even goed doorlaten koken tot het wat indikt

karbonaadjes in de pan en de boontjes erbij

laat alles goed doorwarmen

eventueel op het laatst wat peterselie erover strooien..

lekker romig maaltje uit èèn pan.