Lekker bordje hè??? Je zou zomaar denken normale frietjes ...
maar dat is het niet
Zoete aardappels waar we frieten van gaan maken
Zoete aardappels nemen zoveel je denkt nodig te hebben
zoete aardappels
knoflookpoeder
uienpoeder
olijfolie
geraspte kaas
Aardappels schillen en snijden in dikke frieten
.Oven aan zetten 200 graden (hete lucht oven)
olijfolie in een schaal doen (bodempje)
Aardappels in de schaal met olijfolie ,en met de handen even omschudden tot de olijfolie rondom zit
bakpapier op de plaat leggen ,en de aardappelfrietjes erop, ik had er ook wat broccoli bij gelegd
Knoflook en uienpoeder er over schudden en de plaat de oven in voor ongeveer een half uur ,even kijken misschien wat langer..
Tussendoor een keer omschudden.
Zijn de Frietjes bruin en knapperig dan kunnen ze de oven uit ,
schud er nog wat geraspte kaas over en smullen maar met groente en vlees