Ik heb stoofvlees..en dat smaakt overal bij en khb ook natuurlijk bij bloemkoolpuree
Bloemkool is vrij neutraal van smaak ,je kunt er veel mee maken
natuurlijk de traditionele manier ...koken en met een maizenapapje
als bloemrijst
Nu als puree ...en het is lekker hoor
Lekkerder als aardappelpuree
Ik wilde het niet opschrijven ..vond het zo gewoontjes maar na een paar happen had ik er spijt van
Dan toch maar mijn bordje waar al een paar happen van gegeten zijn
halve bloemkool 1 persoon (ik had nog over)
1.5 ons of naar smaak verse spinazie
1 uitje
2 tenen knoflook
half bakje mascarpone
scheutje kookroom
peper
kerrie massala
chilisnippers
olijfolie
Bloemkool in roosjes en koken zoals je gewend ben
Bloemkool door de keukenmachine of staafmixer
Olijfolie in de wok en knoflook en ui heel fijn gesneden even bakken hierbij de spinazie
wokken tot spinazie geslonken is
In een pan de mascarpone met wat kookroom opzetten tot kaas gesmolten is
kruiden er bij naar smaak..lekker veel kerrie
bloemkool er door heen lepelen en goed mengen
Op het laatst de spinazie er door scheppen
even doorwarmen en opscheppen en eten maar ..je staat verbaasd het is heerlijk
ik denk niet dat het uitmaakt wat voor vlees je erbij eet.