Ik zal het recept toch maar even opschrijven het was toch wel heel erg lekker
Ik denk als je geen bloemkool lust dit toch wel wil proberen
Het ligt een beetje aan de hoeveelheid bloemkool die je gebruikt hoeveel room en kaas je nodige heb ...en naar smaak
Wat heb je nodig voor 2 personen
1 bloemkool
brie
kookroom
geraspte kaas
peper
z/a aromat
nootmuskaat
peterselie
Bloemkool in roosjes snijden wassen en opzetten
beetgaar koken ,wil je het liever gaar dan laat je het even doorkoken
oven voor verwarmen op 200 graden
Bloemkool goed uit laten lekker
ovenschaal invetten
bloemkool erin
In een schaal kookroom geraspte kaas en de kruiden door elkaar mengen
over de bloemkool gieten
Nog lekker wat nootmuskaat raspen erbovenop
Plakken snijden van de brie op de bloemkool leggen en de oven in
Als de brie gesmolten is is je gerecht klaar
kookroom met kaas is ook opgenomen
lekker met een bal gehakt
brie zit 1.2 g zout in 100 g...minder als in belegen Hollandse kaas