Ik zal het recept toch maar even opschrijven het was toch wel heel erg lekker

Ik denk als je geen bloemkool lust dit toch wel wil proberen

Het ligt een beetje aan de hoeveelheid bloemkool die je gebruikt hoeveel room en kaas je nodige heb ...en naar smaak

 

Wat heb je nodig voor 2 personen

1 bloemkool

brie

kookroom 

geraspte kaas 

peper

z/a aromat

nootmuskaat

peterselie

Bloemkool in roosjes snijden wassen  en opzetten

beetgaar koken ,wil je het liever gaar dan  laat je het even doorkoken

oven voor verwarmen op 200 graden

Bloemkool goed uit laten lekker

ovenschaal invetten

bloemkool erin

In een schaal kookroom  geraspte kaas en de kruiden door elkaar mengen  

over de bloemkool gieten 

Nog lekker wat nootmuskaat raspen erbovenop

Plakken snijden van de brie op de bloemkool leggen en de oven in

Als de brie gesmolten is is je gerecht klaar

kookroom met kaas is ook opgenomen

lekker met een bal gehakt

 

 brie zit 1.2 g zout  in 100 g...minder als in  belegen Hollandse kaas