Mihoen is natuurlijk vlug klaar en daar eet je allerlei lekker vlees ,vis of groente gerechten bij
Maar toch kleed ik de mihoen altijd lekker aan ,ik doe er wat door heen
Vandaag niet zoveel ; ui knoflook peper en paksoi
ketjap en sambal en goed door elkaar mixen.
Ruime pan water opzetten en aan de kook brengen
Kijk op het pak Mihoen hoelang het in kokend water moet leggen of even mee moet koken
Als de Mihoen gaar is afspoelen onder koud water en laat uitdruipen
ui en knoflook en peper fijn snijden en aanbakken in de olijfolie
Zoutarme ketjap naar smaak erbij
en op het laatst de gewassen en fijngesneden paksoi heel even mee roerbakken en gelijk de mihoen erbij op hoog vuur warm laten worden en klaar is het al.
Lekker met vlees garnalen lekkere saus erbij
zoete pikante gembersausKlik voor recept
Speklapjes Indonesisch gemarineerd knapperig gegrildKlik hier voor het recept ,en deze speklapjes zijn ook zo lekker bij Mihoen met de zoete pikante gembersaus
garnalen pikant gekruid en gewoktKlik hier voor het recept ,lekker bij Mihoen