Home; zoutarme recepten » visgerechten » Zalm in bladerdeeg

 

 

 

Een lekker gerechtje voor een doordeweekse dag , het is vlug klaar.

 

 

 

 

Ik had wilde zalmforel

4plakken bladerdeeg

100ml creme frache  verse peterselie en basilicum beetje suiker en 2 tenen knoflook en peper

rode pesto klein lepeltje

citroensap

Oven voorverwarmen op 200 c bladerdeeg wat laten ontdooien

bloem in ovenschaal strooien .

alle ingrediënten vanaf creme fraice bij elkaar roeren (blaadjes peterselie en basilicum allemaal klein snijden)

Bladerdeeg in schaal leggen ,beetje van het mengsel op bladerdeeg leggen

Zalm er bovenop nog wat van het creme fraiche mengsel er boven op

Nieuwe bladerdeeg laag,goed aandrukken,paar gaatjes knippen in de bovenlaag 

zodat de damp eruit kan

25 min in de oven tot het bladerdeeg er mooi bruin uit ziet 

lekker met worteltjes en sla

Wij vonden het erg lekker  en ik zeg eet smakelijk