Home; zoutarme recepten » visgerechten » kabeljauwfilet met lekkere topping

Zin in een stukje vis vandaag,

sausje van lekkere ingrediënten ,op een bedje (zo noemt men dat) van courgette en tomaat  En het smaakte verrassend lekker 

Het is soms afwachten als je iets voor het eerst maakt of het daadwerkelijk lekker is 


Het is best een  spannende combi maar oke ,waarom niet 

2personen

250 gram kabeljauwfilet

3 eetlepels  zoutarme ketjap

2 eetlepels zoutarme mosterd

1 eetlepel citroensap 

1 eetlepel gembersiroop

2 tenen knoflook heel fijn gesneden

Dit meng je allemaal door elkaar, proef maar het is lekker


Oven voorverwarmen op 200 graden

Over de kabeljauw nog wat citroensap sprenkelen en zwarte peper over strooien

ovenschaal invetten met olijfolie

halve courgette in plakken in de schaal ook wat peper overheen

Tomaat erop wat olijfolie erover sprenkelen

 Vis er bovenop 

het ketjap-mosterd mengsel eroverheen  en dan kan het voor een minuut of 20 a 25 de oven in



en dan lekker smullen ,wij aten het met worteltjes en peultjes