Gepocheerd ei,ik ga het nog eens proberen op de ouderwetse methode ,het is me nog nooit gelukt,

maar nu kreeg ik een video van Jamie Oliver onder ogen hoe het goed moest komen en dat heb ik ook uitgeprobeerd.

 

En Yep gelukt,lekker met groene salade en rosbief

Wat hebben we nodig;

Hele verse eieren

1 pan

1 klein schaaltje

1 schuimspaan

Pan met water opzetten tot het gaat koken. 

je ziet de eerste bubbels ,pan van het vuur.

ei die je in een schaaltje heb gedaan heel langzaam in het water laten zakken ,

en daarna nog het tweede ei ook weer heel langzaam in het water laten glijden.

pan weer op het vuur

tegen de kook aan houden en  de eieren er 4 minuten in laten garen

Eieren met de schuimspaan voorzichtig uit het water halen

En klaar is je gepocheerd eitje,wat kruiden met 4 seizoenen peper

Ook lekker op toast ,asperges, boterham.

Eet smakelijk