20170806_46.jpg

Mihoen is  natuurlijk vlug klaar en daar eet je allerlei lekker vlees ,vis of groente gerechten bij

Maar toch kleed ik de mihoen altijd lekker aan ,ik doe er wat door heen

Vandaag niet zoveel ; ui knoflook peper en paksoi

ketjap en sambal en goed door elkaar mixen.


Ruime pan water opzetten en aan de kook brengen

Kijk op het pak Mihoen hoelang het in kokend water moet leggen of even mee moet koken

 Als de Mihoen gaar is afspoelen onder koud water en laat uitdruipen

ui en knoflook en peper fijn snijden en aanbakken in de olijfolie 

Zoutarme ketjap naar smaak erbij 

en op het laatst de gewassen en fijngesneden paksoi  heel  even mee roerbakken en gelijk de mihoen erbij op hoog vuur warm laten worden en klaar is het al.

Lekker met vlees garnalen lekkere saus erbij

zoete pikante gembersausKlik voor recept


Speklapjes Indonesisch gemarineerd knapperig gegrildKlik hier voor het recept ,en deze speklapjes zijn ook  zo lekker bij Mihoen met de zoete pikante gembersaus


garnalen pikant gekruid en gewoktKlik hier  voor het recept ,lekker bij Mihoen