Home; zoutarme recepten » Bijgerechten » portobello zo lekker gevuld
P1020812.jpg

Portobello die grote reuzen champignons ,die zijn lekker om te vullen ,als voorafje als hapje bij de lunch,

voor `s  avonds bij de buis...erg lekker en ook dit gerecht is vlug klaar en makkelijk

heerlijk ovenhapje


Voor 2 pers.

2 portobello`s 

2 tenen knoflook

1 sjalot

1 onsje gehakt

2 geitenkaasjes

handje gehakte walnoten

geraspte kaas

3 smaaktomaatjes kleingesneden

paprikapoeder ,peper, Ras el hanout 

Basilicum

olijfolie

Oven voorverwarmen 200 graden

Ovenschaal even olijfolie in doen en de schoon geboende Portobello`s even met deze olijfolie inwrijven

Steeltjes van de paddestoelen afhalen

ui en knoflook fijn snijden en bakken in de olijfolie

Gehakt er bij even bruin rul bakken

kleingesneden steeltjes erbij ,goed kruiden 

De gehakte walnoten nog even mee laten bakken en de tomaatjes erbij

We gaan de paddestoelen vullen  met het gehaktmengsel 

naar smaak geitenkaas erover en dan de geraspte kaas

Nog wat olijfolie er over sprenkelen tegen het verbranden

En dan de oven in voor 25 min. tot half uur...even opletten dat de kaas gesmoten is

En dan lekker eten bij de lunch at ik het met sla

heerlijk



kom er gezellig bij op mijn groeps.F.B. even aanmelden ...altijd goed

zoutarm2cover-15.png