20160422_15.jpg

Verse asperge salade

In Spanje krijg je hele fijne groene asperges

De asperges maak je schoon door het onderste stuk af te breken ,het breekt vanzelf op de overgang harde en zachte gedeelte,zo heb je nooit een ongaar stukje.

Je kunt ze ook in het  wild zelf zoeken in de velden toen ik dat eens deed en er een grote groene slang lag te zonnen ,was dat mijn eerste en laatse poging

Ik heb in de camper geen grote pan dus ik heb ze door midden moeten snijden.

je hoeft ze maar 5 min. te koken en gaar zijn ze ,ik kookte ze met een  zoutarme bouillontablet

Asperges af laten koelen

2 tomaten klein snijden gemende peper uit de molen erover ,

citroensap en olijfolie en veel platte peterselie over de tomaten oen

Ik heb nog persillade uit Frankrijk wat ik er over strooi

de afgekoelde asperges erbij en goed doorroeren

lekker met verse vis


20160422_13.jpg