Home; zoutarme recepten » Hoofdgerechten » varkenshaas lekker herfstig
20151130_8.jpg

Zondagse maaltijd en we hebben varkenshaas met een paddestoelen roomsaus  en tagliatelli

 

het is een maaltijd waar je weinig fout bij kan doen en altijd lekker smaakt

Ik heb een grote varkenshaas die we met zijn tweeën delen.

Wat  hebben we nodig

 

 

Ik heb een varkenshaas van  bijna 4 ons

2 soorten paddestoelen;

 kastanje champignons en oesterzwammen 

ui en knoflook 2 tenen

kookroom

roomboter om in te bakken

peterselie,peper, Ras el Hanout   (Marokaanse kruid wat bijna niet weg te denken is)

1 zoutarme bouillontablet ,

Versteegen zoutarme vleeskruiden

Water opzetten voor de Tagliatelli doe er een zoutarme bouillontablet in

vlees kruiden ,champignons snijden   ui en knoflook.

Ui en knoflook aanbakken in de roomboter champignons erbij en lekker bakken kruiden erop

ondertussen de gekruide varkenshaas bakken in de roomboter

Het is een vlug klaar gerecht en ook alles is tegelijk klaar

Room kan ondertussen bij  het paddenstoelen mengsel en alle peterselie  erbij en nog op smaak brengen met peper en kruiden

In het kokende water is ondertussen ook de tagliatellie gaar (op de verpakking staat de kooktijd)

Alles klaar opdienen en lekker eten 

Eet smakelijk.