Niet zo moeilijk ,maar wel lekker bij vlees, Indische balletjes bij de rijsttafel...je kunt hem pittig of wat zoeter maken, voor elk wat wils ..een dag van tevoren trekken de smaken in.

 

 

 

 

 

 

klein uitje heel fijn gesneden

2 tenen knoflook ook heel fijn snijden

1 Spaans pepertje

 ketjap een  lepel 0f 7 (zoutarme) daarna naar smaak nog wat toevoegen   (persoonlijk vind ik de zoutarme ketjap van de Jumbo lekkerder als die van AH)

sap van halve citroen of limoen

gember..uit een potje en ook nog wat gembersap

voorjaars uitjes

citroensap

sesamolie

olijfolie voor aan te bakken

 

We gaan beginnen;

 

Uitje ,knoflook en pepertje  fijn snijden en even aan bakken in

olijfolie

ketjap toevoegen en de gember en wat citroensap..klein scheutje sesamolie ...ruikt gelijk heel anders ...mmm

lente uitjes erbij ,vuur af en in een schaaltje doen 

lekker bij verschillende soorten vlees en  bami