Home; zoutarme recepten » feestelijk eten » kabeljauw meerval torentje

Een paar keer per jaar verkoopt mijn supermarkt waar ik bijna dagelijks kom  meervalfilets

En zo gauw het in de koeling ligt ben ik er als de kippen bij om wat mee te nemen ,heerlijk zoetwatervisje met veel smaak.

Vandaag maak ik er een combi van met kabeljauwfilets ,omdat het ook mijn laatste visje was en voor 2 personen net te weinig ,met een lekker romig mosterdwijnsausje

                                                                                                             is dat smullen


Wat hebben we nodig voor 2 personen

 1 meervalfilet bijna 2 ons

2 ons kabeljauwfilet

paneermeel

50 gram geraspte kaas

sap halve citoen

witte peper

Italiaanse kruiden Verstegen Napoli

knoflookpoeder 

peterselie

olijfolie 

1 zongedroogd tomaatje

aluminiumfolie


 oven voorverwarmen op 150 graden

Kabeljauwfilet bak ik  even in olijfolie ,nadat ik het gekruid heb met citroensap peper en wat knoflookpoeder,minuut of 4 

de meervalfilet snijd ik  in 4 gelijke stukken

en kruid die hetzelfde als de kabeljauwfilet

Paneermeel,met geraspte kaas en de overige kruiden bij elkaar in een kom doen

In een ovenschaal alufolie neerleggen  en daar leggen we een stukje meervalfilet op

daarbovenop de gebakken kabeljauwfilet half erop

dan weer de meervalfilet 

de zongedroogde tomaat

Daar bovenop het mengsel kaas paneermeel kruiden

En we sprenkelen er wat olijfolie over  

De schaal gaat de oven in voor een minuut of 10

Schaal uit de oven en je pakketje kun je zomet de alufolie op je bord neerleggen



Lekker met een sausje   romige mosterdwijnsaus

romige mosterdwijnsaus                      

 Alle groenten smaken er lekker bij 

Wij aten het met gemengde groente die ik gewokt had