Home; zoutarme recepten » visgerechten » Kabeljauw uit de oven
a20160224_44.jpg

Visdagje ,altijd lekker 

Vandaag Kabeljauw in kleurig rood van paprika`s en tomaten.Met een korstje van paneermeel en geraspte kaas

3 0ns kabeljauwfilet

rode puntpaprika 

3 tomaten 

1 ui en knoflook

bosuitjes 

Zoutarme viskruiden peper en citroensap en oregano paprika peder

Voor het korstje 50gram roomboter ,paar lepels paneermeel en geraspte kaas

 

Ui en knoflook fijn snijden en aan bakken in de olijfolie lekker in de wokpan

Paprika in stukjes snijden en erbij doen ,tomaten kleinsnijden en een paar min. mee laten bakken (staat er wel niet altijd bij maar zo vanzelfsprekend ,wel de groente wassen en  drogen met keukenpapier)

lenteuitjes toevoegen

peper en paprikapoeder en oregano toevoegen

Ondertussen vis kruiden met citroensap,peper en zoutarme viskruiden

Oven voorverwamen op 200 graden

ovenschotel invetten 

groenten erin vis erboven op en wat besprenkelen met olijfolie

Boter laten smelten ,van het vuur af en de paneermeel erdoor heen roeren en daarna de geraspte kaas

Dit mengsel leggen we op de kabeljauwfilet

Schaal een half uur in de oven

Er zit dan een krokant korstje op de vis..lekker met gebakken rosti