20151211_19.jpg

Pindasaus ....maar dan op mijn  manier!!

Ingrediënten zie je al hiernaast op de foto

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb zoutarme ketjap en zoutarme pindakaas

1 kleine ui zeer fijn gesnipperd

2 teentjes knoflook heel fijn gesnipperd

1 rode peper ook heel fijn gesneden

zoutarme pindakaas 

citroen

kokosmelk

mespunt sambal

djinten  ,

ketoembar

arachideolie

 

 

Arachideolie in de pan en uitje knoflook en Spaanse peper even aanbakken 

ketjap sambal citroensap er bij 

Pindakaas ,een paar flinke lepels  (hoeveel saus je wilt hebben)

De rest van de kruiden op smaak erbij 

alles goed door roeren en de kokosmelk er doorheen 

Is het te dik dan wat  heet water  toevoegen

een paar minuten doorlaten koken ....dag erna is het op zijn lekkerst